• Yrittäjäntie 9, 60800 Ilmajoki
  • Puh. 0103388321

TUULILASIN VAIHTO JA KORJAUS

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin uusiminen tuo turvaa – kirkkaasti uutta tai tyylikkäästi korjattua vanhaa toimipisteissämme Hyllykalliolla Seinäjoella ja Ilmajoella

H-Autocolor Oy:llä on kokenut tuulilasien vaihtaja. Annamme aina tarkan arvion siitä, kannattaako tuulilasi vaihtaa vai korjata tai riittääkö pelkkä kiveniskujen korjaus.

Lasivahinkojen korjaaminen on osa kattavaa palvelutarjontaamme, jolla huolehdimme osaltamme autosi perusturvallisuudesta. Rikkinäinen tuulilasi on turvallisuusriski.

Tuulilasin vaihdoissa voimme käyttää joko auton alkuperäistä lasia tai tarvittaessa edullisempaa, mutta laadukasta Saint-Gobain-tuulilasia.

Soita meille!

Ota yhteyttä »

Tuulilasin vaihto- ja korjauspalvelu tarpeidesi mukaan

Palveluvalikoimamme

  • Tuulilasien vaihdot
  • Tuulilasien korjaukset
  • Kiveniskujen korjaus

Jos ajoneuvolle on ottanut lasivakuutuksen, korvaa se tuulilasiin liittyvät korjaukset.

Läpinäkyvää turvaa

Tuulilasi voi rikkoontua liikenneonnettomuudessa tai jonkin ulkopuolisen esineen aiheuttaman osuman seurauksena.

Yleisin syy tuulilasivaurioihin on talvirenkaista irtoavat nastat ja tiestä kimpoavat, pienet irtokivet. Tästä syystä tuulilasien vaihtosesonki sijoittuu kevääseen. Tarpeeksi pitkillä turvaväleillä voi ehkäistä vahinkoja, mutta rikkoutumisriskiä lisäävät myös heikkokuntoiset tiet ja tuulilasien ohentuminen.

Tuulilasi kannattaa korjauttaa, jos siinä on pienikin vaurio, jolloin voi ehkäistä halkeaman kasvamisen ja pahimmillaan koko tuulilasin hajoamisen ja siten mahdollisen onnettomuuden.

Ota yhteyttä, niin voimme kartoittaa tuulilasisi tilanteen.

Ota yhteyttä »

Maalaukset, korjaukset ja tuulilasit kuntoon pikana?

Soita meille

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.