• Yrittäjäntie 9, 60800 Ilmajoki
  • Puh. 0103388321

MAALAUKSET

Automaalaus

Anna ammattilaisen maalata autosi – saat tarkkaa jälkeä oikeassa sävyssä toimipisteissämme Hyllykalliolla Seinäjoella ja Ilmajoella

H-Autocolor Oy suorittaa auto- ja kolarimaalaukset huolella ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen niin Hyllykalliolla Seinäjoella kuin Ilmajoella. Olipa autosi minkä värinen tai sävyinen tahansa, voi sen ajaa korjaamosta ulos entistä kirkkaampana ja yhtä tasapintaisena kuin ennen vahinkoa.

Erikoiskoulutetut automaalarimestarimme käyttävät laadukkaita, ympäristövaatimukset täyttäviä vesiohenteisia maaleja, jotka sekoitamme väriensekoitusjärjestelmällä varmistaaksemme värien oikeat sävyt. 

Maalaukset suoritamme nosturilla varustetussa maalauskammiossa, jonka korkea kuivatuslämpötila mahdollistaa laadukkaan ja kestävän maalipinnan.

Pitkän ja kattavan maalaamokokemuksemme ansiosta olemme työskennelleet lukuisten automerkkien kanssa, joihin kuuluvat niin Kia, Ford, Fiat, Suzuki, Skoda, Hyundai, Peugeot, Mazda ja Mitsubishi kuin Jaguar. Jos mielessäsi on jonkin muun merkkinen auto, ovat korjaamomme ovet myös sille avoinna.

Soita meille!

Ota yhteyttä »

H-Autocolor käyttää ammattilaisten suosimia maalausjärjestelmiä 

Maalausvälineisiimme kuuluvat

  • Maalauskammio
  • Ilmastoidut esikäsittelytilat
  • Väriensekoitusjärjestelmä
  • Maalilinjasto
  • Maalaukset kaikkiin automerkkeihin
  • Ylimaalaukset

Todistettavasti laadukas

H-Autocolor Oy kuuluu PPG Certified -automaalaamoihin, joka on itsenäisten maalaamojen laaturyhmä. 

PPG Certified -maalaamot huolehtivat siitä, että autovalmistajien, vakuutusyhtiöiden ja loppukäyttäjien eli autoilija-asiakkaidemme vaatimukset täyttyvät ensiluokkaisesti. PPG Certified -status on tae siitä, että korjaamo täyttää sertifioinnin vaatimukset, joihin liittyvät niin korkealuokkaiset työskentelyolosuhteet, työn erinomainen lopputulos kuin PPG-hyväksytyt tuotteet. H-Autocolor Oy pitää PPG-sertifioinnin voimassa osallistumalla säännöllisesti alan koulutuksiin.

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää automaalaustarpeistasi!

Ota yhteyttä »

Maalaukset, korjaukset ja tuulilasit kuntoon pikana?

Soita meille

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.