• Yrittäjäntie 9, 60800 Ilmajoki
  • Puh. 0103388321

SIJAIS- JA VUOKRA-AUTOPALVELUT

Sijais- ja vuokra-autopalvelut

Auto alle silloinkin, kun sitä ei ole – meiltä sijais- ja vuokra-autot korjausten ajaksi toimipisteestämme Hyllykalliolta Seinäjoelta ja Ilmajoelta

H-Autocolor on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti, kun kaara saapuu korjaamollemme. Tiedämme nimittäin, ettei matka voi aina katketa edes silloin, kun kohtaa vahingon yllättäen. 

Vuokraamme henkilö- ja pakettiautoa lyhyelläkin varoitusajalla kummastakin toimipisteestämme Hyllykalliolta Seinäjoelta ja Ilmajoelta. Monet vapaaehtoiset autovakuutukset kattavat sijaisauton vuokraamisen, ja autamme sinua selvittämään vakuutuksesi ehdot. Tarvittaessa teemme sinulle myös erinomaisen ja joustavan tarjouksen sijaisautosta.

Soita meille!

Kätevät noudot ja palautukset sijais- ja vuokra-autoille

Awux Autovahinko -ketjun jäsenenä pidämme huolen jouhevasta sijais- ja vuokra-autopalvelusta. Kun otat meihin yhteyttä ensimmäistä kertaa vahinkoon tai liikenneonnettomuuteen liittyen, kerro meille heti sijaisautotarpeestasi. Auton toimittamispaikasta voidaan sopia, mutta lähtökohtaisesti se on noudettavissa toimipisteestämme Hyllykalliolta tai Ilmajoelta.

Jotta saat sijaisauton käytöstä korvauksen vakuutusyhtiöltä, täytyy siitä tehdä vahinkoilmoituksen lisäksi käyttötarveselvitys. H-Autocolor Oy auttaa sinua kaikkien dokumenttien täyttämisessä. Käyttötarveselityksen tarkoituksena on osoittaa vakuutusyhtiölle, että menopeli on välttämätön päivittäisessä käytössä tai työssä. Omavastuun jälkeen asiakkaalle jää yleensä maksettavaa sijaisauton vuokrasta noin 6 prosenttia, jos vakuutusyhtiö on muuten sitoutunut vastaamaan vuokrauskustannuksista.

Saat viipymättä tiedon, kun autosi on valmistunut ammattilaistemme hyppysistä korjaamolla, jolloin voit kurvata sijaisautollasi H-Autocolorin pihaan. Tällöin oman auton noutaminen ja sijaisauton palauttaminen hoituvat yhdellä kertaa.

Ota yhteyttä »

Sijaisauto käyttöön nopeasti?

Soita meille numeroon 03 063 64220 tai jätä yhteystietosi.

Maalaukset, korjaukset ja tuulilasit kuntoon pikana?

Soita meille

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.