• Yrittäjäntie 9, 60800 Ilmajoki
  • Puh. 0103388321

MITÄ TEHDÄ VAHINGON SATTUESSA?

Mitä tehdä vahingon sattuessa?

Yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa – H-Autocolorin asiantuntemus käytössäsi toimipisteissämme Seinäjoella ja Ilmajoella

H-Autocolor on tehnyt pitkään yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten tarjoamme käyttöösi kattavan  asiantuntemuksen kaikissa autovahinkotapauksissa. Autamme tekemään vahinkoilmoituksen, ja vuokraamme tarvittaessa sinulle sijaisauton. Hoidamme myös autosi kolarikorjauksen ja -maalauksen sekä vaihdamme tai korjaamme tarpeen mukaan tuulilasisi.

Vahinkoilmoitus käynnistää korvausprosessin

Vahingon kolkuttaessa auton ovelle on äärimmäisen tärkeää tehdä heti vahinkoilmoitus, jotta korvauskäsittely ja korjaustoimet pääsevät alkamaan pikaisesti. Vahinkoilmoitusta emme valitettavasti voi tehdä puolestasi, sillä jokainen vastaa siitä itse. Autamme ja opastamme sinua kuitenkin kaikissa ilmoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Suurin osa vakuutusyhtiöistä edellyttää, että vahinkoilmoitus tehdään sähköisellä lomakkeella, mutta joihinkin yrityksiin se on mahdollista tehdä vielä puhelimitse. Kerromme sinulle aina selkeästi, miten korvauskäsittely etenee ja ohjaamme sinut oikeaan vakuutusyhtiöön.

Vahinkotarkastus ja korjaus

Kun ajoneuvo saapuu meille, teemme sille perusteellisen vahinkotarkastuksen. Kun tarkastus on valmis, otamme yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja toimitamme heille raportin tilanteesta.

Kun vakuutusyhtiö antaa korjausluvan, aloitamme työt välittömästi. Jos vahinko on ollut niin laaja, ettei autoa voi ajaa H-Autocolorin toimipisteelle, hinautamme ajoneuvosi korjaamollemme tarvittaessa.

Soita meille! Autamme sinua vahingon sattuessa. Järjestämme käyttöösi korjauksen ajaksi myös vuokra-auton, jonka tarpeesta kannattaa mainita meille heti.

Hyvä tietää autovakuutuksista ja -vahingoista

Suurin osa asiakkaistamme on vakuutusyhtiöiden asiakkaita, sillä vakuutusyhtiöt liittyvät yleensä kiinteästi liikennevahinkotapauksiin ja niiden korvaamiseen. Yhteistyön ansiosta opastamme sinua vakuutus- ja korvausasioissa.

Kaskovakuutus korvaa itse aiheutetut vahingot, ja liikennevakuutus kantaa vastuun vastapuolen aiheuttamista vahingoista. Jos vahinko on vastapuolen aiheuttama, on hyvä ottaa ylös vastapuolen nimi, puhelinnumero, rekisterinumero, vakuutusyhtiö ja vahinkopäivämäärä.

Tilanteessa, jossa kysymyksiä herää puolin ja toisin tai jonkin tuntuu vähänkään epäselvältä, on hyvä kutsua poliisi vahinkopaikalle tarkistamaan tilanne. Näin vältytään mahdollisilta väärinkäsityksiltä ja erimielisyyksiltä jatkossa ja taataan molemmin puolin sujuva yhteistyö.

Kaikkien autoilijoiden asialla

H-Autocolor palvelee kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Vuosien ajan muun muassa Pohjolan, Turvan, Pop Vakuutuksen, Pohjantähden, LähiTapiolan, Ifin ja Fennian asiakkaat ovat olleet myös meidän tyytyväisiä asiakkaitamme. Me uskomme siihen, että joustava ja ystävällinen asenteemme ulottuu yli yritysten rajojen ja korostuu tilanteissa, joissa ihmiset tarvitsevat erityisen paljon apua.

Vahingon sattuessa olemme tukenasi myös niissä asioissa, joita emme kokonaan voi hoitaa puolestasi.

Ota yhteyttä »

 

Kuvagalleria

Maalaukset, korjaukset ja tuulilasit kuntoon pikana?

Soita meille

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.