• Yrittäjäntie 9, 60800 Ilmajoki
  • Puh. 0103388321

Kolarikorjaus

Kolarikorjaus

Kolarikorjaus kannattaa – meiltä kokemusta, palvelua ja laatua uuteen alkuun Seinäjoen Hyllykalliolla ja Ilmajoella

H-Autocolor Oy korjaa kolarin jäljiltä autosi tarkkuudella ja laadukkaalla työjäljellä modernein työvälinein. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoen Hyllykalliolla ja Ilmajoella.

H-Autocolor Oy työskentelee useiden automerkkien kanssa. Ford, Kia, Hyundai, Peugeot, Mazda, Fiat, Suzuki, Mitsubishi, Skoda, Opel, Mercedes, Volgswagen ja Jaguar saavat käsissämme uuden elämän. Ennen kaikkea sinä saat käyttöösi turvallisen auton, jolla arki rullaa jälleen.

Valmiina vaativiin tehtäviin

Kolarikorjaamossamme työskentelee kokeneita ammattilaisia, joiden työnjälkeen luotamme vaativissakin tehtävissä. Aidon käsityön lisäksi käytössämme on asianmukaiset laitteet, jotka vastaavat nykyteknologian vaatimuksia.

Autorobot-korinoikaisuvälineistön avulla H-Autocolor suorittaa minkä tahansa oikaisutehtävän ensiluokkaisin tuloksin. Käytössämme oleva Autorobot B20 on kaksitoimisella hydrauliikalla operoiva oikaisuväline, joka pystyy sekä työntö- että veto-oikaisuihin ja niiden yhdistelmiin. Erikoisalumiini oikaisupuomissa takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja vakaan lopputuloksen.

Kolarikorjaus kannattaa, sillä parhaimmillaan se on edullinen ratkaisu tilanteissa, joissa auto on mahdollista pelastaa liikenneonnettumuuden jälkeen. Kun käytössä on vapaaehtoinen autovakuutus, eli kasko, korvaavat vakuutusyhtiöt omalle autolle sattuneet vahingot.

H-Autocolor luottaa toimintavarmoihin ja laadukkaisiin välineisiin

Korjauslaitteistoomme kuuluvat

  • Autorobot B-20
  • Autorobot-pistehitsauskoneet
  • Autorobot-pintaoikaisujärjestelmä
  • Kemppi MIG -hitsauskoneet
  • Kemppi-kaarijuotto
  • Plasmaleikkuri
  • Autocom-testeri
  • Corgi-nelipyöräsuuntauslaite

Suoritamme myös nelipyöräsuuntaukset, ilmastointilaitteiden huollot ja tuulilasien vaihdot myös osana kolarikorjausta.

Suosittelemme säännöllistä ilmastointihuoltoa

Ilmastointilaitteet vaativat säännöllistä huoltoa toimiakseen moitteettomasti. Suomen ilmastossa ilmastointilaitteen suljettu järjestelmä ei pysy täysin suljettuna vähäisten käyttökuukausien vuoksi, vaan vuotaa vuosittain kaasumaista kylmäainetta noin 10-15 prosenttia. 

Kylmäaineen vuotaminen vähentää ilmastointilaitteen tehoa, minkä vuoksi kompressori joutuu käymään tiheämmin, ja se taas kuluttaa polttoainetta enemmän. Huollattamalla auton ilmastoinnin säännöllisesti parantaa myös auton sisäilman laatua.

Ota yhteyttä »

Kolarikorjaus vakuutusyhtiöstä

Emme jätä sinua pulaan vahinkoilmoituksiin liittyvissä asioissa, vaan hoidamme asiat puolestasi niin kattavasti kuin se on mahdollista.

Mitä tehdä vahingon sattuessa? Lue lisää!

Maalaukset, korjaukset ja tuulilasit kuntoon pikana?

Soita meille

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.